!!!BKM Hoşgeldiniz!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!!!BKM Hoşgeldiniz!!!

SiTeMize Hoşgeldiniz

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

YILMAZ ERDOĞAN

2 posters
YazarMesaj
BKM_Ersin
Okul Müdürü
Okul Müdürü
BKM_Ersin

Kadın
İş/Hobiler : danss
Lakap : LaNéDLy_éMoLiDy
Sanal Hayvanım : YILMAZ ERDOĞAN Kedi10
Benim Alanım : YILMAZ ERDOĞAN Metl10
Senin Mesajın : Çiğdem Seni Seviyorummmm
SENİN FAVORİ BKM : Ersin Korkut

YILMAZ ERDOĞAN Empty
MesajKonu: YILMAZ ERDOĞAN   YILMAZ ERDOĞAN Icon_minitimeC.tesi Kas. 29, 2008 10:07 pm

1968 Hakkari doğumlu Yılmaz Erdoğan, 1987 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi’ndeki eğitimini yarıda bırakıp, Ferhan Şensoy’un kurduğu Nöbetçi Tiyatro kadrosuna dahil oldu. Bir yıl sonra Güldüşündürü Tiyatrosu’nu kurarak, kendi yazıp yönettiği "Kanuni Sultan Süleyman ve Rambo" adlı oyunu sahneye koydu. Sonraki yıllarda, Levent Kırca Tiyatrosu'nda "Gereği Düşünüldü" müzikali ile "Olacak O Kadar" televizyon dizisinin metinlerini, Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda ise "Kadınlık Bizde Kalsın" adlı oyunu kaleme aldı. 1994’de Necati Akpınar’la birlikte BKM Oyuncuları’nı kuran Erdoğan, "Otogargara", "Cebimde Kelimeler", "Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?". "Bana Bir Şeyhler Oluyor" ve “Haybeden Gerçeküstü Aşk” adlı tiyatro oyunları dışında, "Bir Demet Tiyatro" adlı televizyon dizisinin senaryosunu yazdı.

"Hüzünbaz Sevişmeler" adını verdiği bir öykü, “Kayıp Kentin Yakışıklısı" ve "Anladım" adlı da iki şiir kitabı bulunan Yılmaz Erdoğan, ayrıca “Haybeden Gerçeküstü Aşk" adlı oyununa kaynaklık eden "Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar" diyaloglarını, "Hijyenik Aşklar" denemelerini ve "Bir Demet Tiyatro"daki Feriştah tiplemesinin fantezilerinden oluşan "Feriştahın Fentezileri" adlı çalışmalarını da kitap haline getirdi.
2000 yılında Türkiye'de tüm zamanların en büyük gişe rekorunu kırarak, 3.5 milyon seyirciye ulaşan "Vizontele" filminin senaryosunu yazan ve başrollerinden birini oynayan sanatçı, üç yıl sonra çektiği serinin ikinci filmi olan "Vizontele Tuuba" ve 2005 yılında çektiği “Organize İşler” filmleriyle başarı grafiğini daha da yükseltti.
https://bkmmutfak.canadian-forum.com
ßqm*
Müdür Yardımcısı
Müdür Yardımcısı
ßqm*

Kadın
İş/Hobiler : Pc/Ténis...
Lakap : ÇiÇo&jHéqéRlü LoLiDHa
Ruh halin : YILMAZ ERDOĞAN Aptal10
Gurur Bayrağı : YILMAZ ERDOĞAN 610
İyi Kalpli : YILMAZ ERDOĞAN 0610
Senin Mesajın : qőқĵңέ^м žәиΰ żэßύøяē ..
SENİN FAVORİ BKM : MURAT EKéN & ßÜŞRA PéKİN

YILMAZ ERDOĞAN Empty
MesajKonu: Geri: YILMAZ ERDOĞAN   YILMAZ ERDOĞAN Icon_minitimeC.tesi Kas. 29, 2008 11:06 pm

ooo YILMAZ éRDOĞAN Very Happy
konuyu saßitliyorum,sağoll aşkumm=))
http://www.emofans.bedavaforum.biz

YILMAZ ERDOĞAN
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yılmaz Erdoğan İnternet Cafe